Subota, 28/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
28/10Štutgart vs HofenhajmDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
26/10/2023 12:01
Švabe deluju nezaustavljivo i videćemo mogu li da nasteve seriju pobeda u u meču sa odličnim Hofenhajmom. Utakmica u Štutgartu igra se u subotu u 15.30.
Štutgart

Tim koji je opstao u Bundesligi tek posle dvomeča baraža sa Hamburgerom u novoj sezoni igra neverovatno. Švabe su druge na tabeli posle 8 odigranih kola a samo je Barej iz Leverkuzena ispred njih sa bodom više. Štutgart je upisao 7 pobeda i samo jedan poraz, doduše ubedljiv u Lajpcigu. Najzaslužniji za ovakvo stanje stravi je centarfor Girasi koji je postigao 14 golova u osam utakmica, što je još jedan podatak za nevericu. Međutim, Gvinejac se povredio u prethodnom kolu na gostovanju kod Uniona u Berlinu i pitanje je da li će biti spreman za Hofenham. Protiv Uniona je igrao samo pola sata ali mu je i to bilo dovoljno da se upiše u strelce i svoj tim dovede u vođstvo. Na kraju su Švabe i ubedljivo slavile protiv učesnika Lige šampiona i meč je završen rezultatom 3:0.

Hofenhajm

Gosti se nalaze na šestom mestu na tabeli a da su igrali samo na strani verujemo da bi bili ubedljivi lideri. Hof je igrao pet puta kao gost od starta sezone, četiri puta u Bundesligi i jednom u DFB kupu i dobio je svih pet utakmica. Pobeđivani su Hajdenhajm, Union, Keln i Verder u prvenstvu i Libek u kupu. Za razliku od mečeva kada gostuju, na vom terenu su mnogo neuspešniji i imaju samo jednu pobedu uz čak tri poraza. Poslednji su doživeli prethodne subote u duelu sa Ajntrahtom iz Frankfurta koji je okončan rezultatom 3:1 za Orlove. Hof je na svom terenu u Sinshajmu uspeo da pobedi samo Volfsburg, a pored Ajntrahta bodove su odnosili i Borusija Dortmund i Frajburg.

Predlog

I jedni i drugi su maksimalni, Štutgart kao domaćin a Hofenhajm kao gost. neko će morati da prekine sjajan niz, a možda bude remi pa oba tima završe seriju. Mnogo toga zavisi i od nastupa Girasija ali i od raspoloženja Kramarića, najboljeg strelca gostiju. U prethodne dve sezone uvek je dolazila igra gol-gol kada su se sastajali Štutgart i Hofenhajm, pa očekujemo i sada takav epilog. Za GG kvota je 1.51 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.