Subota, 28/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
28/10IMT Novi Beograd vs Crvena zvezdaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
26/10/2023 12:24
Posle gostovanja u Lajpcigu Zvezda će na megdan debitantu u Super ligi. Meč protiv novajlije igra se u subotu u 18.30 na stadionu Bežanije.
IMT

Novobeograđani ne mogu da igraju na svom terenu prvenstvene utakmice pa će aktuelnog šampiona doćekati na terenu Bežanije. Na startu sezone su omaćini bili na stadionu Voždovca na krovu tržnog centra, a na tom mestu je Zvezda već izgubila ove jeseni. Traktoristi su igrali odlično na početku sezone, u prva četiri kola imali su dve pobede, remi i jedan poraz, a od meča sa TSC-om upali su u krizu i sada su na 11. mestu sa 11 bodova. Ispada da su u prethodnih sedam rundi uzeli samo 4 boda, što je premalo ako planiraju da budu u gornjem delu tabele i igraju plej-of a ne plej-aut. Protiv Partizana su vodili sa 2:0 ali su ostali praznih šaka tako što su dva gola primili u sudijskoj nadoknadi. Ipak, imaju i jedan veliki \'\'skalp\'\', trijumfovali su, i to ubedljivo, protiv Čukaričkog. U prošlom kolu su gostovali u Pančevu i izgubili od Železničara sa 3:1.

Crvena zvezda

Nije Zvezda ostavila loš utisak u Lajpcigu, naprotiv. Međutim, ispostavilo se da ni to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz od nemačkog tima. Bikovi su na kraju slavili sa 3:1, a malo je nedostajalo da Zvezda možda stigne i do boda. sada se Liga šampiona mora ostaviti Ad Akta, jer bi u suprotnom mogao da se dogodi novi kiks i da Partizan dodatno uveća prednost na tabeli. Crveno-beli su već dva puta izgubili u ovom prvenstvu, oba puta na gostovanjima kog gradskih rivala, pa je to upozorenje pred okršaj sa IMT-om. Porazi od Voždovca i Čukaričkog, ma koliko bili iznenađujući, bili su potpuno zasluženi i krajnje je vreme da srpski šampion počne ozbiljno da shvata obaveze na domaćem planu. U prošlom kolu Zvezda je imala i dosta sreće protiv Javora na svom terenu, dva puta su Ivanjičani uspevali da poravnaju, a imali su odličnu šansu u poslednjim sekundama da dođu do 3:3.

Predlog

Ovo je drugi zvanični međusobni duel Zvezde i IMT-a u istoriji s obzirom da su se pre dve godine sastali u domaćem kupu. Tada je Zvezda lako slavila sa 3:0, ali sada smatramo da ih očekuje mnogo teži posao. Traktoristi su ozbiljan i iskusan tim i mogli bi da napakoste šampionu. Naš predlog je igra gol-gol a za GG koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.80.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.