Petak, 27/10 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
27/10Igman Konjic vs ŽeljezničarDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
26/10/2023 14:28
U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sastaće se Igman iz Konjica i ekipa Željezničara. Meč je na programu u petak od 14 časova.
Igman

Ekipa iz Konjica je veoma dobro započela novu sezonu u kojoj im je glavni cilj opstanak u Premijer ligi. U uvodna dva kola ostvarili su dvije pobjede, pa su tako na kratko zasjeli na vodeću poziciju na tabeli. U narednih 10 mečeva su upisali čak 8 poraza i samo dvije pobjede, što ih trenutno stavlja na 11. mjesto na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Trenutno su u veoma lošoj formi, pošto su upisali 5 vezanih poraza, ali zaista mislimo da je vrijeme da na domaćem terenu otkinu bodove nekoj ekipi.

Željezničar

Šta reći za velikana iz Sarajeva? Već godinama ovaj klub nije na visokom nivou i vodi teško borbu za egzistenciju, gdje vijerni navijači igraju veliku ulogu. U novu sezonu su ušli puni ambicija, pominjao se i napad na titulu ali je bilo jasno vrlo brzo da od toga neće biti ništa. U poslednje vrijeme su se malo uzdigli, pa su na poslednja 3 meča upisali dvije pobjede i jedan poraz, za vikend je pala Zvijezda 09 na popularnoj Grbavici sa 1:0. U gostima igraju veoma slabo ove sezone, a nevjerovatno zvuči podatak da na 5 gostovanja ove sezone imaju 5 poraza.

Naš prijedlog

Prema svemu navedenom, mišljenja smo da će Igman neće izgubiti u ovom meču pa vam predlažemo igru 1X po kvoti 1.50 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.