Subota, 28/10 - Fudbal, Francuska, Liga 1
28/10Lens vs Nant1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
27/10/2023 16:16
Francuska Liga 1 odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lansa i Nanta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Lans

Fudbaleri Lansa ni blizu ne igraju onako dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, kada je ova ekipa stigla do senzacionalnog drugog mesta na tabeli, što je naravno bilo dovoljno za direktan plasman u Ligu šampiona.
Nažalost, u ovom trenutku se aktuelni vicešampion Francuske nalazi na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.
Na četiri poslednja duela Lans ruku na srce ne zna za poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Avra, kada nije bilo pogodaka.

Nant

Iako start prvenstva nije bio preterano dobar, u poslednje vreme Nant igra na veoma visokom nivou.
Naime, na pet poslednjih mečeva u najkvalitetnijem rangu franucuskog fudbala ova ekipa je ostvarila čak četiri trijumfa, uz samo jedan poraz, što je u ovom trenutku dovoljno za sedmo mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Rems.
U prošlom kolu je Nant odigrao još jedan dobar meč i slavio na svom terenu protiv Monpeljea, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako Nant igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme, mišljenja smo da je vreme za jednu dobru partiju Lansa na svom terenu, gde je ova ekipa blistala prošle sezone, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.