Nedelja, 29/10 - Fudbal, Švajcarska, Super League
29/10Lausanne vs BazelUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
27/10/2023 18:48
Ko nije pratio švajcarski fudbal šokiraće se kad pogleda tabelu. Bazel je poslednjeplasirani tim pred ovo kolo i ide na noge novajliji Lozani. Meč se igra u nedelju u 14.30.
Lozana

Uradili su fudbaleri Lozane ono što im je bio cilj prethodne sezone i uspeli su da se vrate u elitu. Imali su i sreće s obzirom da su se zbog promene sistema takmičenja u Super ligu plasirale direktno dve prvoplasirane ekipe a da je treća išla u baraž. Baš preko baraža elite se domogla i Lozana IOuši, pa će ovaj grad imati gradski derbi u Super ligi, prvi put u istoriji. Tu privilegiju do sada je imao samo Cirih, kada se istoimeni tim sastaje sa slavnim Grashopersima. Lozana je osvojila samo 9 bodova iz 11 utakmica i nalazi se na preposlednjem mestu. U leđa im gleda samo njihov sadašnji rival, ekipa Bazela.U prethodnom kolu Lozana je igrala protiv rvala iz predgrađa svog grada i rezultat je bio 2:2 u duelu sa Lozanom Ouši.

Bazel

Tim sa Sent Jakoba proživljava najteže dane verovatno u svojoj istoriji. Ne samo da nikako ne mogu da se vrate na tron u Super ligi već su ove sezone tako loše otvorili prvenstvo da se u ovom momentu nalaze na poslednjem mestu na tabeli. jedina uteha u svemu tome je to što imaju utakmicu manje odigranu od nekih rivala, ali čćak i da dobiju taj odloženi meč, opet bi bili \'\'fenejraši\'\'. Samo 5 bodova je osvojio Bazel do sada, imaju jednu pobedu i dva remija, uz čak 7 poraza. Nezabeleženo u ovom veku, ali i mnogo pre toga. U prethodnih pet kola imaju četiri poraza i samo jedan remi, a iza sebe tri uzastopna poraza. U duelima sa Lozanom Ouši, Jang Bojsima i Servetom, primili su sedam a nisu dali nijedan gol.

Predlog

U duelu dve ekipe koje se nalaze na dnu tabele očekujemo veliku bitku i igru na pobedu. Remi ne bi zadovoljio ni jedne ni druge, pa je za očekivati da zaigraju otovreno i da u takvoj igri bude i golova. Naš predlog je 3+, a samo dodajmo da je u njihovom prvom okršaju ove sezone Lozana slavila u bazelu sa 2:1. za 3+ kvota je 1.53 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.