Nedelja, 29/10 - Fudbal, Italija, Serija A
29/10Monza vs Udineze1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
28/10/2023 07:55
Nedelja nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monce i Udinezea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Monca

Primarni cilj Monce će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a deluje na prvi pogled da to neće biti preterano težak zadatak za tim koji je u vlasništvu Adrijana Galijanija.
Naime, u ovom trentku se ova simpatična ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz dvanaest osvojenih bodova, što je u ovom trenutku za čak šest boda više u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu su izabranici Rafaele Paladina poraženi na gostovanju kod Rome, kada je bilo 1:0.

Udineze

Što se tiče Udinezea, sigurno je da smo daleko više očekivali od crno-belih, pošto se u ovom trenutku popularne Zebre nalaze na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Do sada je klub iz Udina osvojio samo šest bodova u prvenstvu što je zaista premalo za tim koji je imao daleko veće ambicjie ove sezone osim opsanka u društvu najbojih, ali šta je tu je.
U prošlom kolu je Udineze remizirao na svom stadionu protiv Lećea, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Vrlo lako bi nam ovaj susret u Monci mogao doneti dosta pogodaka, ali ipak prednost ovog puta dajemo domaćoj ekipi i toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet priremila sjajnu kvotu 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.