Nedelja, 29/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
29/10Bajer Leverkuzen vs FrajburgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
28/10/2023 08:18
U nedelju je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Leverkuzena i Frajburga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Leverkuzen

Leverkuzen igra na veoma visokom nivou ove sezone o čemu najbolje svedoči i prvo mesto na tabeli.
Jedan od najzaslužnijih ljudi za to je bez ikakve sumnje trener Ćabi Alonso koji je za veoma kratko vreme uspeo prošle sezone da prodrma uspavane Farmaceute i dovede ih do pozicije koja vodi u Ligu Evrope, što je u jednom trenutku bilo nezamislivo.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala još jedan dosta dobar meč i to na gostovanju kod Volfsburga, a taj susret je završen rezultatom 1:2.

Frajburg

Godinama unazad ekipa Frajburga igra na veoma visokom nivou, što je bio slučaj i prošle godine kada je ova ekipa uspela da se domogne pozicije koja donosi plasman u Ligu Evrope.
Sigurno je da će sve to biti primarni cilj i ovog puta, a u ovom trenutku se Frajburg nalazi na osmom mestu na tabeli uz trinaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila trijumf na svom terenu protiv neugodnog Bohuma, a taj meč je završen pobedom domaćeg tima od 2:1.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme utisak je zaista da je Leverkuzen veliki favorit na ovom meču, ali vam ipak pre jedinice predlažemo da se fokusirate na golove, koji su neminovnost na ovom susretu, pa hrabro preporučujeo igru 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.