Ponedeljak, 30/10 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
30/10Boavista vs Sporting CP1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/10/2023 14:01
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz portugalske Primeire, a ovog puta je izbor pao na duel između Boavište i Sportinga. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21:15h.
Boavišta

Fudbaleri Boavište igraju dosta dobro u ovogodišnjem izdanju Primeire, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Porto.
Do sada je ova ekipa odigrala osam mečeva u prvenstvu i ostvarila četiri trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz, i to na gostovanju kod Brage kada je bilo 4:1.
U prošlom kolu su crno-beli remizirali na gostovanju kod Moreirensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Sporting

Sporting ove sezone ima najviše moguće ciljeve, a trenutno se popularni Lavovi nalaze na drugom mestu na tabeli uz isti broj kao i prvoplasirana Benfika, koja ima i meč viška, što dalje znači da bi Sporting eventualnim trijumfom na ovom duelu protiv Boavište, ponovo zaseo na prvu poziciju.
Inače, u prošlom kolu je portugalski velikan slavio na svom terenu protiv Aruke, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Na poslednjih pet mečeva Lavovi su ostvarili četiri trijumfa uz jedan remi.

Naš predlog

Sva je prilika da će Sporting iskoristiti priliku koja mu se ukazala kiksom Benfike na svom stadionu, pa vam toplo preporučujemo da ovde odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.