Ponedeljak, 30/10 - Fudbal, Grčka, Super League
30/10OFI vs Olimpijakos1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
30/10/2023 11:54
U okviru 9. kola Super lige Grčke, ekipa OFI-ja će na Kritu dočekati Olimpijakos. Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.
OFI

Tim sa Krita u dosadašnjem dijelu sezone igra veoma kvalitetno i profilišu se kao tim koji rijetko gubi mečeve. U poslednjih 5 utakmica ne znaju za poraz, a u tom periodu su upisali 4 remija i jednu pobjedu. U prethodnom kolu su remizirali sa ekipom Kifisijasa (0:0). To je bio njihov 13. bod, a sa tim bilansom se trenutno nalaze na 7. mjestu na tabeli. Jedini su tim uz vodeću četvorku koji ima samo jedan poraz u novoj sezoni. U prethodnih pet duela OFI ne zna za ništa drugo sem za poraz sa Olimpijakosom, pa će danas borbu voditi i protiv tradicije.

Olimpijakos

Grčki velikan u ovaj duel ulazi nakon burnog derbija sa Panatinaikosom, koji je pri rezultatu 1:1 prekinut nakon incidenta domačih navijača. Taj meč je registrovan službenim rezultatom 0:3 u korist gostiju, a Olimpijakosu je oduzet i jedan bod odlukom saveza. To je prekinulo odličan niz rezultata ove ekipe, kojoj je poraz za zelenim stolom ujedno i prvi poraz u sezoni. U četvrtak su fantastično odreagovali pošto su u okviru Lige Evrope na domaćem terenu savladali Vest Hem sa 2:1. U ovaj duel će ući maksimalno motivisani da nastave tamo gdje su stali nakon derbiju sa Panatom.

Naš prijedlog

Apsolutni favorit u ovom meču i mišljenja smo da će taj epitet i opravdati, pa vam predlažemo čistu dvojku po kvoti 1.55 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.