Ponedeljak, 30/10 - Fudbal, Španija, La Liga
30/10Granada vs ViljarealDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
30/10/2023 12:02
U okviru 11. kola La Lige ekipa Granade će ugostiti tim Viljareala. Meč je na programu od 21 čas.
Granada

Nakon povratka iz Segunde profilisala je Granada kao jedan od klubova koji će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak u elitnom društvu. Čini se da će upravo tako i biti pošto su u dosadašnjem toku šampionata osvojili samo 6 bodova i upisali samo jednu pobjedu, što ih trenutno stavlja na predzadnje 19. mjesto na tabeli. Granada takođe ima i drugu najgoru odbranu u ligi sa 25 primljenih golova, a u poslednja 3 meča svaki protivnik im je postigao bar po 2 gola. U poslednjem meču su poraženi na gostovanju kod Osasune sa 2:0, pa u ovaj meč ne ulaze kao favoriti.

Viljareal

Žuta podmornica nikako da uhvati zalet i krene da igra pravi fudbal. Biće ovo jedna slaba sezona po svemu sudeći za njih, pošto na uvodnih 10 mečeva već imaju 5 poraza i 3 remija, uz samo 2 pobjede. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf, a u poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali sa ekipom Alaveša (1:1). Na do sada 4 odigrana gostovanja, upisali su po jednu pobjedu i poraz, te 2 remija. Gostovanje Granadi im tradicionalno leži, pa su na poslednja 3 ostvarili sva 3 trijumfa.

Naš prijedlog

Oba tima su u sličnoj formi i veoma je teško prognozirati konačnog pobjednika iako je Viljareal blagi favorit. Mi vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.80 u CircusBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.