Utorak, 31/10 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
31/10Hibernijan vs Ros Kaunti1X2tip: 1
1 / 10 Ulog
30/10/2023 12:12
U okviru 11. kola Premijeršipa sastaće se ekipa Hibernijana i Ros Kauntija. Meč je na programu u utorak od 20 časova i 45 minuta.
Hibernijan

Klub iz glavnog grada Škotske je veoma dobro započeo novu sezonu, a izgleda da su kvalifikacije u Ligi konferencije bile presudne da ovaj tim upadne u krizu rezultata. Dogurali su čak do plej-ofa kada su eliminisani od Aston Vile. U poslednjh 5 kola ovaj tim je samo jednom trijumfovao, a upisali su još 3 remija i 1 poraz. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali sa ekipom Seltika (0:0) i tako pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal. Sa 10 osvojenih bodova nalaze se na 8. mjestu na tabeli a pobjeda u ovom meču bi ih uzdigla na visoko 4. mjesto.

Ros Kaunti

Jedan od glavnih favorita za ispadanje u rang niže je upravo ekipa Ros Kauntija koja do sada ima osvojenih 9 bodova, uz bilans od dvije pobjede, 3 remija i 4 poraza. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu a u tom periodu su upisali 2 poraza i 3 remija. U poslednjem meču remizirali su  sa Madervilom (3:3), dok su prije toga odigrali 0:0 sa ekipom Dandija.  Prethodnih godina su znali da odigraju veoma dobro protiv Hibernijana ali smo mišljenja da su ovog puta slabiji i manje kvalitetniji od njih.

Naš prijedlog

Shodno svemu navedenom mišljenja smo da će Hibernijan slaviti u ovom meču pa vam predlažemo čistog keca po kvoti 1.65 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.