Sreda, 01/11 - Fudbal, Italija, Kup Italije
01/11Lecce vs ParmaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
30/10/2023 14:07
U sredu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi i mečeve u okviru italijanskog Kupa. Za vas smo ovog puta analizirali susret između Lećea i Parme, koji je zakazan za 18 časova.
Leće

Leće je fenomenalno startovao u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, čak je ova ekipa u prvih nekoliko kola bila i na deobi prvog mesta na tabeli, međutim, kako vreme prolazi tako Nikola Krstović i drugari pružaju sve slabije partije.
U ovom trenutku se Leće nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, a na poslednjih pet mečeva ova ekipa ne zna za trijumf.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to pred svojim navijačima od Torina, kada je bilo 0:1.

Parma

Parma će dati sve od sebe da se konačno vrati u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, gde ruku na srce ovoj ekipi i jeste mesto, i kako sada stvari stoje to bi moglo i da se desi na kraju sezone.
Naime, u ovom trenutku se klub sa Enio Tardinija nalazi na prvom mestu na tabeli Serije B uz pet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Veneciju, a poznato je da će na kraju prvenstva dve najbolje prvoplasirane ekipe doći do plasmana u Seriju A.
U prošlom kolu je Parma savladala Askoli na gostovanju sa 1:3.

Naš predlog

Leće je u padu forme, i sigurno je da bi igranje na dva fronta samo dodatno moglo da optereti ovu ekipu.
Sa druge strane, Parma blista na startu sezone i u velikoj meri smo ubeđeni da nekadašnji prvoligaš neće doživeti poraz na ovom duelu, pa vam preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.