Sreda, 01/11 - Fudbal, Nemačka, Kup Nemačke
01/11Borusija Dortmun vs HofenhajmUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
30/10/2023 14:14
U sredu se nastavljaju mečevi nemačkog Kupa, a jedan od najinteresantnijih duela se igra na Signal Iduna Parku gde će snage odmeriti Dortmund i Hofenhajm. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Dortmund

Fudbaleri Dortmunda igraju po sistemu toplo hladno ove sezone, a u ovom trenutku se popularni Miloneri nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Leverkuzen.
U prošlom kolu je Borusija pokazala karakter i stigla veliko prednost Ajntrahta u gostima, a na kraju je taj susret završen rezultatom 3:3.
Ipak, ne treba zaboraviti da je četa Edina Terzića nedavno u Ligi šampiona ostvarila trijumf na gostovanju kod Njukasla, kada je bilo 0:1, što je ovom klubu širom otvorilo vrata osmine finala.

Hofenhajm

Kada se sve sabere i oduzme stiče se utisak da svi navijači Hofenhajma imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, u ovom trenutku se njihova omiljena ekipa nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu konferencije, što bi svakako i te kako obradovalo sve u klubu.
Na devet odigranih mečeva Hofenhajm je ostvario šest trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa ostvarila trijumf na gostovanju kod trećeplasiranog Štutgarta, a taj meč je završen rezultatom 2:3.

Naš predlog

I jedni i drugi u poslednje vreme igraju izuzetno efikasno, pa su golovi nešto što ne bi smelo da se dovede u pitanje na ovom susretu između Dortmunda i Hofenhajma, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.