Četvrtak, 02/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
02/11Cuiabá vs Vasko da GamaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
30/10/2023 14:23
Nije još puno ostalo do kraja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kujabe i Vasko da Game. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Kujaba

Kako sada stvari stoje, Kujabu ćemo i naredne sezone gledati u društvu najboljih, a upravo to i jeste bio primarni cilj ove ekipe.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, što bi morala da bude dovoljna zaliha pred finiš šampionata.
U prošlom kolu je Kujaba ostvarila veoma važan trijumf i to na gostovanju kod lidera na tabeli Botafoga, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je možda i najbolji meč ove ekipe u dosadašnjem toku prvenstva.

Vasko da Gama

Vasko se nalazi u veoma teškoj situaciji, pošto se trenutno brazilski velikan nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli koja nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu Vasko je ostvario samo jedan trijumf, uz dva remija, ali i dva poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala solidan meč na gostovanju kod Gojasa, koji je završen rezultatom 1:1, uz konstataciju da je domaća ekipa došla do izjednačenja u drugom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Iako je Kujaba pokazala dosta više od Vaska u ovogodišnjem izdanju Serije A, treba reći da su brazilskom velikanu i te kako potrebni bodovi, i mišljenja smo da će gosti uspeti nekako da ostanu neporaženi na ovom duelu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 uz kvotu 1.61 u CircusBetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.