Utorak, 31/10 - Fudbal, Engleska, Liga 1
31/10Vigan Atletik vs Charlton AthleticUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
30/10/2023 18:26
U odloženoj utakmici 7. kola engleske Lige 1 sastaju se dva Atletika, Vigan i Čarlton. Meč se igra u utorak u 20.45.
Vigan Atletik

Posle vrlo slabog starta sezone Vigan se pribrao i sada iza sebe ima tri uzastopne pobede u prvenstvu i jednu u EFL Trofeju. Sva tri meča su dobili rezultatom 2:0, kod Iksitera u gostima, te Oksforda i Šruzberija na svom terenu. Pre tačno deset godina Vigan je ispao iz Premijer lige i to u sezoni kada se okitio trofejem u FA kupu, svojim najvećim uspehom u istoriji. Kasnije su ispali i iz Čempionšipa i veliko je pitanje kada će biti spremni za povratak makar u drugu ligu. Ove sezone se to neće dogoditi, gotovo sigurno, s obzirom da posle trećine šampiobata zauzimaju tek 19. mesto i više moraju da brinu o opstanku nego o plej-ofu.

Čarlton Atletik

Gosti iz Londona takođe su u donem delu tabele LIge 1 i veliko je pitanje mogu li se boriti za doigravanje. Od šeste pozicije, poslednje koja vodi u plej-of, u ovom momentu imaju osam bodova manje, što nije tako mnogo, ali da bi se prestiglo pola lige, moraju da pobeđuju u kontinuitetu. Trenutno gube u kontinuitetu, pa je Čarlton izgubio oba puta u prethodnoj sedmici. Prvo su u vanrednom kolu poraženi od Linkolna na strani, da bi u subotu izgubili od Bolton Vonderersa na svom terenu. Inače Čarlton igra mnogo slabije na strani ove sezone, na pet prvenstvenih gostovanja tri puta su izgubili i dva puta remizirali, dok su poraženi i u EFL kupu i EFL Trofeju.

Predlog

Gledajući trenutnu formu Vigan je bliži uspehu, ali je Liga 1, kao i Čempionšip, takmičenje u kome svako može svakoga pobediti. Čini nams e da bi u ovom meču mogao da presudi domaći teren i da će Vigan postići makar dva gola protiv Čarltona. za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.