Četvrtak, 02/11 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
02/11Dinamo Minsk vs BATE1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
01/11/2023 01:40
Posle baš dosta vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč beloruskog fudbala i to veliki derbi između Dinamo Minska i Bate Borisova. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 45 minuta.
Dinamo Minsk

Dinamo blista ove sezone a najbolji pokazatelj za to je i trenutno prvo mesto na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Neman koji ruku na srece ima i meč viška za razliku od lidera na tabeli.
Do sada je tim iz Minska odigrao 23 meča u prvenstvu i ostvario čak osamnaest trijumfa, tri remija i samo dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Dinamo slavio na svom terenu protiv gradskog rivala Minska, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

BATE Borisov

Nakon jedne sjajne dominacije, BATE Borisov više nije u prvom planu kada je beloruski fudbal u pitanju.
U ovom trenutku se tim iz Borisova nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak devetnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo iz Minska, kod koga između ostalog BATE u ovom kolu i ide u goste.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji šampion Belorusije je doživeo čak tri poraza ali i dva trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Slucka, kada je bilo 4:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da će lider na tabeli dati sve od sebe da i drugi put zaredom pobedi jednog od najljućih rivala, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.