Petak, 03/11 - Fudbal, Francuska, Liga 1
03/11PSŽ vs MonpeljeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/11/2023 02:24
U petak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između PSŽ-a i Monpeljea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
PSŽ

PSŽ nije na najbolji mogući način započeo ovogodišnje izdanje francuskog šampionata, međutim, kako vreme prolazi Parižani pružaju sve bolje partije.
Naime, na poslednja tri meča u prvenstvu tim sa Parka Prinčeva je ostvario isto toliko trijumfa.
Sve je krenulo do pobede na teškom gostovanju kod Rena, potom je PSŽ slavio na svom stadionu protiv Strazbura sa 3:0, da bi u prošlom kolu aktuelni šampion Francuske pobedio Brest na gostovanju i to golom u poslednjim trenucima susreta.

Monpelje

Monpelje od samog starta šampionata igra po sistemu toplo-hladno, i gotovo je nemoguće prognozirati mečeve ovog tima.
Primera radi, u prošlom kolu je nekadašnji učesnik Lige šampiona ubedljivo na svom terenu savladao ekipu Tuluza sa 3:0, dok je pre toga ovaj tim poražen na gostovanju kod Nanta kada je bilo 2:0.
U ovom trenutku se Monpelje nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa jedanaest osvojenih bodova, a u gostima je do sada ovaj tim odigrao pet mečeva i ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Iako u Parižani ogromni favoriti na ovom duelu, treba reći da aktuelni šampion Francuske ove sezone prima baš dosta pogodaka, i svakako deluje da bi i Monpelje mogao da postigne makar jedan na Parku Prinčeva, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.