Četvrtak, 02/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Cup
02/11Čelik vs ZrinjskiPoluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
01/11/2023 18:10
U okviru šesnaestine finala kupa Bosne i Hercegovine sastaće se Čelik i Zrinjski. Meč je na programu u četvrtak od 18 časova.
Čelik

Velikan iz Zenice se posle par godina igranja amaterskog fudbala ponovo vratio na veliku scenu u Bosni i Hercegovini. Bankrot kluba i izbacivanje u najniži rang su doveli do toga da se klub restartuje pa se trenutno takmiče u drugoj ligi Bosne i Hercegovine. Klub je u procesu stabilizacije a navijači su velika potpora klubu, pa se tako i u četvrtak očekuju pune tribine i velika podrška za domaći tim.

Zrinjski

Šampion i apsolutno najbolji tim u Bosni i Hercegovini ekipa Zrinjskog ove sezone igra na tri fronta. U Ligi konferencija igraju veoma dobro, a u svim mečevima su bili i više nego konkurentni. U prošli četvrtak su poraženi od Legije na domaćem terenu sa 1:2, dok su za vikend remizirali sa ekipom Posušja 2:2. Ovaj meč će im biti treći u 7 dana pa će sigurno trener rotirati igrače.

Naš prijedlog

Zrinjski je jasno mnogo kvalitetniji tim, te mislimo da će od samog starta napasti Čelik. Prema tome predlažemo igru 2/2 po kvoti 1.75 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.