Subota, 04/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
04/11Barnli vs Kristal PalasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
02/11/2023 19:01
Klaretsi su u sve težoj situaciji i pobeda nad Palasom se nameće kao imperativ. Utakmica se igra u subotu u 16 časova.
Barnli

Tim Vensana Kompanija pobedio je samo jednom u ovom delu prvenstva i sa samo 4 boda na kontu nalaze se na pretposlednjem mestu. U sredu su ispali i iz EFL kupu, poraženi su od Evertona na Gudisonu sa 3:0. U premijer ligi su u seriji od tri poraza koji su došli posle te jedine pobede na gostovanju kod Lutona. Taj meč je trebalo da se igra još u drugom kolu, ali je odložen jer stadion Šeširdžija nije bio spreman za Evroligu. Na svom Turf Muru Barnli je odigrao 5 utakmica i svih pet je izgubio. Ne pamti se da je neki tim bio toliko imferioran pred svojim navijačima, a i gol razlika je katastrofalna, 4 data i 16 primljenih golova. U poređenju sa učinkom na svom terenu, na strani su još i dobri, pored pobede nad Lutonom osvojili su i bod u Notingemu protiv Foresta.

Kristal Palas

Orlovima je mnogo lakše pred ovaj meč Oni su na 13. mestu ali sa solidnih sedam bodova više od prvog tima ispod crte. Ipak, ambicije tima sa Selhurst parka su mnogo veće, navijači su se zasitili sredine tabele, u kojoj Palas svake sezone završava prvenstvo. I oni su bolji kao gosti, na strani su osvojili 7 dok su na svom Selhurst Parku stigli samo do 5 bodova. Efikasnost im je i ove sezone glavni problem, postigli su samo 8 golova na 10 mečeva i od njih je neefikasniji samo Šefild Junajted. Palas je bez pobede u tri prethodna kola, još od onog trijumfa na Old Trafordu ne zanju za uspeh, a dali su samo jedan gol u ta tri meča i to u prošlom kolu kada su od Totenhema izgubili sa 2:1.

Predlog

Gosti su kvalitetniji tim ali nemojte zanemariti moran je igrača Barnlija. Oni sada moraju da pokažu da li su za Premijer ligu ili će se odmah vratiti u Čempionšip. Oba tima kubure sa postizanjem golova, pa je prvi izbor igra na mali broj pogodaka. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.