Subota, 04/11 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
04/11Baltika vs Zenit1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
03/11/2023 02:22
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel ruske Premijer lige, a ovog puta je reč o meču između Baltike i Zenita. Početak ovog duela je zakazan za 17 časova.
Baltika

Nažalost, Baltika se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne sezone ponovo gledamo u drugoj ligi.
Na trinaest odigranih mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, dva remija i čak osam poraza.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod Rubina, a taj susret u Kazanju je završen rezultatom 1:0.

Zenit

Zenit je i ovog puta glavni favorit za osvajanje ruskog šampionata, a u ovom trenutku se tim iz Sankt Petersburga nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Krasnodar.
Iako u jednom trenutku aktuelni šampion Rusije nije ličio na sebe, na tri poslednja meča ova ekipa je ostvarila isto toliko trijumfa i ponovo se uključila u borbu za titulu.
U prošlom kolu je Zenit bio bolji od Ahmata na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Zenit nastaviti sa sjajnim partijama u prvenstvu, pa vam toplo preporučujemo da ovde probate sa dvojkom, za koju je Meridianbet pripremio poprilično dobru kvotu 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.