Petak, 03/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
03/11GOŠK Gabela vs VeležDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
03/11/2023 02:22
U okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sastaće se GOŠK iz Gabele i ekipa Veleža iz Mostara. Meč je na programu od 18 časova.
GOŠK

Tim iz Gabele je u novu sezonu ušao sa ciljem da izbori opstanak u elitnom rangu takmičenja. Za sada im ide dobro, pošto se ispod njih nalaze 3 tima sa manjim brojem bodova. Oni su na bilansu od 13 osvojenih bodova što ih pozicionira na 12. mjesto na tabeli. U poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Tuzla Sitija, pa su na 3 boda od opasne zone. Poslednji trijumf su ostvarili prije mjesec ipo dana.

Velež

Ekipa iz Mostara je u novu sezonu ušla sa ciljem da se domogne mjesta koje vodi u kvalifikacije za Evropu. Trenutno su sa 19 osvojenih bodova na 4. mjestu na tabeli, a trenutno se nalaze u maloj krizi rezultata, pošto su poslednji trijumf ostvarili prije mjesec dana. U poslednjem kolu su remizirali sa Zvijezdom 09, pa već sada evidentno zaostaju za vodećim ekipama.

Naš prijedlog

Obje ekipe znaju da odigraju veoma zanimljive mečeve, a mi smo mišljenja da će na ovom meču oba tima postići gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.90 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.