Nedelja, 05/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
05/11Čukarički vs TSC Bačka TopolaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
03/11/2023 13:07
Dva srpska predstavnika u evropskim kupovima sastaju se prvi put ove sezone. Utakmica na Banovom Brdu igra se u nedelju u 15.30.
Čukarički

Izgleda da je za Brđane ovo baš naporan deo sezone i sigurno je da nisu navikli na ovakav ritam igranja. Pored prvenstva nastupaju u grupnoj fazi Lige konferencija, a prošli su dalje i u nacionalnom kupu pobedom nad beogradskim Radničkim u sredu tek nakon penala. Na tabeli su tek na 5. mestu, doduše sa utakmicom manje, ali i sa 17 bodova minusa u odnosu na vodeći Partizan. Nisu mnogo uspešn iji ni u Evropi, u tri meča upisali su isto toliko poraza, a u Firenci su doživeli i malu blamažu, poraz od 6:0. Fiorentinu će Čukarički dočekati već u četvrtak, ali je u ovom momentu mnogo značajniji duel sa Topolčanima. Čukarički nije pobedio na tri prethodne utakmice u Super ligi, na svom terenu su remizorali sa Voždovcem i Vojvodinom a poraženi su u Novom Pazaru.

TSC

U odloženoj utakmici 8. kola prvenstva TSC je uspeo da uzme bod na stadionu \'\'Rajko Mitić\'\' protiv Crvene zvezde. Bilo je to dobro izdanje ekipe trenera Žarka Lazetića, ali su do remija stigli i uz malo sreće, golom Đakovca u 92. minutu. Prethodno je Katai doveo šampiona u vođstvo u 85. TSC je odlično započeo sezonu, jedno vreme je proveo na liderskom mestu, a od nesrećno primljenog gola u Lučanima za 1:1 u sudijskoj nadoknadi nisu uspeli da se podignu i zabeleže trijumf. Ta serija se protegla na devet utakmica i poslednji put tim iz Bačke Topole slavio je na protiv Železničara iz Pančeva još 16. septembra. U Ligi Evrope osovjili su jedan bod u prva tri kola. Izgubili su u Londonu od Vest Hema i Frajburga na svom terenu, dok su remizorali sa Olimpijakosom u Topoli. U četvrtak idu u Frajburg na megdan nemačkog prvoligašu.

Predlog

Utakmice Čukaričkog i TSC su prethodnih sezona imale veliku draž i bile pravo osveženje u srpskoj Super ligi. Pobeđivali su i jedni i drugi, ali u prethodne dve godine mnogo je uspešnji TSC koji ima tri pobede i dva remija u poslednjih pet mečeva. Za ovaj duel naš predlog je igra gol-gol za koju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.78.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.