Nedelja, 05/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
05/11Luton vs LiverpulUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/11/2023 14:00
Engleska Premijer liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lutona i Liverpula. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Luton

I sam plasman Lutona u najkvalitetniji rang engleskog fudbala je bez ikakve sumnje ogroman uspeh, a sigurno je da će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz samo pet osvojenih bodova, a do sada je Luton na deset odigranih mečeva ostvario samo jedan trijumf, dva remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Aston Vile, a taj susret je završen rezultatom 3:1.

Liverpul

Liverpul je pre početka sezone proglašen za jednog od glavnih favorita za naslov prvaka, a u ovom trenutku se Redsi nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Totenhem, koji se mimo svih očekivanja u ovom trenutku nalazi na prvoj poziciji.
Na dosadašnjih deset mečeva tim sa Enfilda je ostvario sedam trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to upravo od Totenhema.
U prošlom kolu su Redsi slavili na svom terenu protiv Notingem Foresta, a taj meč je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Bez previše razmišljanja ćemo konstatovati da je Liverpul veliki favorit na ovom duelu i sve osim pobede Redsa bi bila prava senzacija, međutim, ovog puta vam predlažemo da se fokusirate na golove, odnosno na igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.