Ponedeljak, 06/11 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
06/11Ural vs Rubin KazanjDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
04/11/2023 03:51
Ruska Premijer liga nam je do sada donela pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Urala i Rubina. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova i 30 minuta.
Ural

Fudbaleri Urala igraju jako loše u poslednje vreme, pošto je ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez trijumfa, a u tom periodu je ovaj tim doživeo tri poraza uz dva remija.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja.
Inače, u prošlom kolu je Ural odigrao solidan meč na gostovanju kod Dinama iz Moskve, u kom je ipak klub iz prestonice slavio sa 2:1.

Rubin

Pamtimo svi 2008. i 2009. godinu kada je tim iz Kazanja došao do naslova prvaka Rusije, a bile su to zlatne godine za ovu ekipu pošto je Rubin u tom periodu jednom osvajao Kup i dva puta Superkup Rusije.
Zanimljivo je da je ovaj klub prošle sezone igrao u drugoj ligi, ali je Rubin uspeo na kraju da završi na prvom mestu na tabeli i dođe do povratka u Premijer ligu.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Rusije nalazi na jedanaestom mestu na tabeli a u prošlom kolu je savladana Baltika sa 1:0.

Naš predlog

Ural igra jako loše u poslednje vreme, dok Rubin kako vreme prolazi igra sve bolje i mišljenja smo da nekadašnji šampion Rusije neće doživeti poraz na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.