Nedelja, 05/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
05/11Sarajevo vs Borac Banja LukaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
05/11/2023 03:16
U okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Sarajevo će na Koševu dočekati ekipu Borca iz Banja Luke. Meč je na programu od 19 časova i 45 minuta.
Sarajevo

Tim sa Koševa je veoma turbulentno ušao u novu sezonu, te su nakon ispadanja iz Evrope u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija i otpuštanja trenera, počeli da igraju znatno bolje. Posle 12 odigranih kola su na učinku od 23 osvojena boda, te se trenutno nalaze na 3. mjestu na tabeli, sa 6 bodova manje od vodećeg Borca. Ovaj meč je veoma značajan za njih, pošto bi eventualnom pobjedom prišli lideru na samo tri boda zaostatka. U poslednjem meču su poraženi sa 3:0 od ekipe Sloge iz Doboja.

Borac Banja Luka

Tim iz Platonove ulice je odlučan u namjeri da osvoji titulu prvaka Bosne i Hercegovine a za sada im ide veoma dobro. Nakon 12 odigranih kola nalaze se na 1. mjestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. U poslednjem kolu su na domaćem terenu savladali ekipu Širokog Brijega sa 1:0, a sa ekipom Sarajeva su prije 2 nedelje igrali zaostali meč iz prvog dijela sezone, na Gradskom stadionu u Banja Luci je bilo 1:1 u jednom veoma zanimljivom i diskutabilnom meču, gdje su sudije čini se, pogurale Borac do tog rezultata. Biće ovo veliki ispit za Borac, koji ne smije da izgubi ukoliko želi mirno da nastavi u pohodu na titulu.

Naš prijedlog

Biće ovo duel dvije veoma kvalitetne ekipe, a sigurni smo da će Sarajevo napasti te da se neće zadovoljiti jednim bodom. Prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.