Ponedeljak, 06/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
06/11Napredak vs IMT Novi BeogradUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
05/11/2023 11:50
Sa novim trenerom Čarapani žele da krenu ka gornjoj polovini tabele. Meč u Kruševcu se igra u ponedeljak u 18.30.
Napredak

Zbog katastrofalne serije rezultata Kruševljani su se rastali sa trenerom Draganom Perišićem. Do dolaska novog na klupi je sedeo sportski diretor Mladen Dodić i Naredak je odmah stigao do pobede. Čarapani su slavili na gostovanju u Ivanjici, a strelac oba pogotka bio je iskusni Bojović, najbolji strelac Super lige od osnivanja. Pokazalo se da je, već vremešni, golgeter pravo pojačanje za tim koji je muku mučio s postizanjem pogodaka i da je to bio glavni razlog zašto su imali samo dve pobede u prvih 11 kola. Posle trijumfa u Ivanjici Napredak je prošao dalje i u kupu, eliminisali su Slobodu u Užicu, ali tek posle izvođenja penala. Napredak je dobio novog trenera, to je dobro poznato lice sa srpskih terena. Radi se o Vladimiru Gaćinoviću, treneru koji je predvodio mnoge ekipe, a najveći trag ostavio je u Subotici jer je sa Spartakom izborio Evropu. Radi se o ocu srpskog reprezentativca Mijata Gaćinovića.

IMT

Traktoristi su pokazali da nisu zalutali u elitu, ali nam se čini da pomalo popuštaju u drugom delu jesenje sezone. Pobedu nemaju u polsednja četiri kola, a u tom intervalu osvojili su samo jedan bod, i to protiv Radnika na svom terenu, dok su izgubili u Novom Sadu od Vojvodine, Železničara u Pančevu i Crvene zvezde kao domaćini. Sve se to odrazilo i na tabelu, sada je IMT na 13. mestu sa 11 osvojenih bodova i mnogo je dalje od ispunjenja cilja, a to je da igraju u plej-ofu. Vremena za ispravak ima, ali verujemo da bi u novobeogradskom timu bili zadovoljni i samim opstankom, makar i ne igrali u plej-ofu. Što se kupa tiče tu su završili takmičenje na samom startu, ispali su od Javora posle penala. Njihovo hendikep je što kao domaćini igraju na terenu Voždovca.

Predlog

Obe ekipe sakupile su po 11 bodova u dosadašnjih 13 kola. Ispod njih se nalaze samo Pančevci i Surduličani, ali treba reći i to da je Napredak odigrao meč manje, tačnije da tek treba da odigra duel sa Čukaričkim koji je odložen zbog obaveza Brđana u kvalifikacijama za Evropu. Očekuje se tvrd meč, pitanje i stanja terena ako bude kipe, pa je naš predlog igra na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.