Utorak, 07/11 - Fudbal, Engleska, Liga 1
07/11Shrewsbury Town vs Bolton Vonderers1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
05/11/2023 21:33
U zaostaloj utakmici 7. kola engleske LIge 1 Šruzberi Taun dočekuje Bolton Vodererse. Utakmica je planirana za utorak u 20.45.
Šruzberi Taun

Domaći tim je imao uspešan vikend koji se ogledao u pobedi u FA kupu protiv ekipe Kolčestera sa 3:2. To je samo trenutno bacilo u drugi plan njihove probleme u prvenstvu. Naime, Šruzberi je u Ligi 1 tek na 18. mestu sa samo tri boda manje od prvog tima ispod crte. U prethodna dva kola su poraženi, oba puta na strani, prvo kod Barnslija aonda i vigana. Na ta dva meča su primili pet golova a nisu dali nijedan. Efikasnost je svake sezone najveća boljka ekipe Šruzberi Tauna, a ove je to posebno došlo do izražaja. U 15 odigranih utakmica ovaj tim je dao samo 7 golova, što ga posle Čeltenama čini ubedljivo najneefikasnijim timom lige.

Bolton

Nekadašnji premijerligaš nalazi se u trećem rangu u koji je dospeo nakon velikih finansijskih problema kada su jedva uspeli da izbegu gašenje. Nekako su uspeli da vrate deo dugova i nađu novog vlasnika u poslednji čas, ali su zbog kazne oduzimanja bodova iz Čempionšipa ispali u Ligu 1. Sada pokupavaju da se vrate u drugu ligu. Počeli su sasvim dobro i nakon ovog prvog dela jeseni zauzimaju 3. mesto. Zaostaju za Portsmutom šest a za Oksfordom tri boda, ali imaju utakmicu manje odigranu i od jednih i od drugih. U slučaju pobede nad Šruzberijem izjednačiće se bodovno sa timom Oksforda i doći na samo tri poena zaostatka za liderom. Bolton u prvenstvu ima tri vezana trijumfa iza sebe, a u subotu je izborio prolaz dalje i u FA kupu. Pobedili su Solihal Murs, tim iz pete lige, ali dosta ubedljivo.

Predlog

Za domačina je najbitnije da se što pre preseli u serdinu tabele dok će gosti pokušavati da pobedom ostanu u samom vrhu. Bolton je u naletu i verujemo da u ovom odloženom meču može upisati novu pobedu, četvrtu uzastopnu u Ligi 1. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.