Utorak, 07/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
07/11Šahtjor Donjeck vs BarselonaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
05/11/2023 21:57
Zbog poznatih dešavanja u Ukrajini Šahtjor će Barselonu dočekati na stadionu u nemačkom Hamburgu. Utakmica 4. kola Lige šampiona igra se u utorak u 18.45.
Šahtjor

Moglo je ovo da bude prava poslastica za ljubitelje fudbala u Donjecku, ali oni sada imaju prečih stvari od Lige šampiona. Šahtjor odavno svoje utakmice ne igra na Donbas areni, koja je, uzgred, odavno srušena, a posle igranja u Lavovu pre dve godine, sada moraju i van granoca zemlje. Protiv Barselone će igrati u Hamburgu, pa će tako navjači u ovoj nemačkoj luci imati priliku da gledaju najjače evropsko fudbalsko takmičenje, kad već ne mogu da gledaju Bundesligu već punih pet godina. U prva tri kola Šahtjor je osvojio 3 boda pobedom u Antverpenu. Pre tog trijumfa su na \'\'svom\'\' terenu izgubili od Porta a pre dve sedmice su u Kataloniji poraženi sa 2:1. Ono što upada u oči, u timu više nema Brazilaca, igraju uglavnom Ukrajinci i poneki stranac.

Barselona

Težak poraz dođivea je Barselona od Reala na svom terenu, a taj neuspeh dogodio se neposredno nakon prve utakmice sa Šahtjorom. To što im je fortuna oduzela u duelu sa Madriđanima, primili su gol u sudijskoj nadoknadi, vratila i je na gostovanju u San Sebastijanu kada su do trijumfa stigli golom Arauha bukvalno u psolednjim sekundama meča. Pričaće se o tome da li je Barsa zaslužila pobedu u Baskiji, ali isto tako nije zaslužila ni poraz u El Klasiku. U Ligi šampiona nemaju problema, iz tri meča sakupili su maksimalnih 9 bodova, ali su samo protiv Antverp a na startu bili ubedljivi. Porto i Šahtjor su pobedili sa golom razlike.

Predlog

Uspeli su Ukrajinci da daju gol Barseloni na Monžuiku, pa što ne bi na neutralnom terenu u Hamburgu. Za formačnog domaćina ovog meča bodovi su mnogo značajniji jer se oni još uvek nadaju da mogu da drugog mesta, ali ni treće ne bi bilo loše. Na svakom meču Šhtjor je dao barem gol, a na tri odigrana pet puta su pogađali mreže rivala. Naš predlog je GG sa kvotom 1.83 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.