Sreda, 08/11 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
08/11St. Mirren vs Hibernijan1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/11/2023 12:35
Domaći tim je najprijatnije iznenađenje u škotskoj Premijer ligi do sada i nalaze se odmah iza neprikosnovenog dvojca iz Glazgova. Zaostali meč 12. kola igra se u sredu u 20.45.
Sent Miren

Ekipa Sent Mirena je u poslednja četiri kola izgubila samo jednom, ali je u tom intervalu igrala i sa Seltikom i sa Rendžersom, od kojih je izgubila, remizirala je sa Kilmarnokom na strani, a jedini trijumf ostvaren je u duel sa Sent Džonsonom kada je bilo 4:0. Međutim, pre ovog poslednjeg perioda tim je igrao iznad svih očekivanja. U prvih šest kola imali su 4 pobede i dve nerešene igre i bili su bez poraza. U gradu j bila prava fudbaslka euforija koja se poklopila i sa fantastičnim rezultatima selekcije ove zemlje koja se već plasirala za naredni EURO. Sada, posel duela sa najboljim timovima Škotske, videlo se da Sent Miren još nije taj kalibar da se uključi u bitku za titulu.

Hibernijan

Tim iz Edinburga nalazi se tek na 8. mestu i imaće glavni cilj da se plasira u plej-of posle 22 redovna kola. U 11 odigranih utakmica u prvenstvu Škotske Hibernijan je pobedio samo dva puta,  čak 5 utakmica odigrao nerešeno i izgubio 4 puta. Uspešni su bili u Liga kupu, u kom su stigli do polufinala, ali ih je na njihovom Hempden parku pobedio Aberdin prošlog vikenda i tako ih sprečio da se plasiraju u finale. Tako će Aberdin u finalu igrati protiv Rendžresa. U prvenstvu Hibernijan nije pobedio na pet poslednjih kola, ali je i samo jednom poražen. Uspeli su da ostanu neporaženi i protiv Seltika, ali su ubedljiv poraz doživeli od Policajaca iz Glazgova, kada je Rendžers protiv njih slavio sa 4:0.

Predlog

Ove dve ekipe sastale su se u četvrtfianalu Liga kupa u meču u kome je Hibernijan pobedio sa 4:2. U prvenstvu su se sastali u prvom kolu nove sezone, takođe je Hibernijan bio domaćin ali je slavio Sent Miren sa 3:2. Smatramo da je mala kriza Sent Mirena završena i da će slaviti u ovom duelu. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.