Sreda, 08/11 - Fudbal, SAD, MLS
08/11Atlanta United 2 vs Kolumbus Kruv1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/11/2023 17:15
U noći između utorka i srede nas očekuju dva eliminaciona duela u MLS-u, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atlante i Kolambusa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Atlanta

Regularni deo šampionata su fudbaleri Atlante završili na šestom mestu na tabeli što je naravno bilo dovoljno za plasman u doigravanje.
Žreb je tako hteo da ova ekipa ukrsti snage protiv Kolambusa, a u prvom susretu je tim iz Ohaja bio domaćin i on je završen pobedom Kolambusa od 2:0, pa je sigurno da je pred Atlantom dobrano težak zadatak.
Inače, na domaćem terenu je ova ekipa u regularnom toku odigrala sedamnaest mečeva i ostvarila čak deset trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Kolambus

Kolambus je za razliku od Atlante regularni deo MLS-a završio na trećem mestu na tabeli istočne konferencije, i sigurno da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
U prvom meču doigravanja u kom ova ekipa ima najviše moguće ciljeve je na domaćem terenu savladana Atlanta i to rezultatom 2:0, a dvostruki strelac na tom duelu je bio Kučo.
Inače, u regularnom delu šampionata, ova ekipa je odigrala sedamnaest mečeva na strani i upisala samo četiri trijumfa, pet remija i osam poraza.

Naš predlog

Kolambus je u prvom meču u potpunosti nadigrao Atlantu, ali sada bi stvari mogle da budu drugačije pošto Atlanta po tradiciji igra sjajno na domaćem terenu i to je svakako i glavni razlog zašto vam savetujemo da se ovde opredelite za jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.