Sreda, 08/11 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
08/11Envigado vs Deportivo PastoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
6 / 10 Ulog
06/11/2023 17:56
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan duel kolumbijskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na meč između Envigada i Pasta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Envigado

Iza Envigada je jedna katastrofalna sezona koju će sasvim sigurno svi navijači ovog kluba što pre želeti da zaborave.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli kolumbijskog šampionata uz samo dvanaest osvojenih bodova što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je Envigado poražen na gostovanju kod Agilasa, kada je bilo 3:1.

Pasto

Pasto ima teorijske šanse da dođe do plasmana u plej-of, pošto će ovoj ekipi morati da se poklope gotovo svi rezultati, a na sve to će i ovaj tim morati da zabeleži trijumf na gostovanju kod Envigada.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli a prilika za priključak je propuštena u prošlom kolu kada je ovaj tim na svom terenu remizirao protiv Independijentea iz Medeljina, koji je već obezbedio plasman u doigravanje.

Naš predlog

Envigado će sasvim sigurno želeti da se od svojih navijača oprosti pobedom, dok Pasto mora da ide na sva tri boda, jer još uvek postoji teorijska šansa da bi ova ekipa mogla da se nađe u doigravanju.
Sve ovo nam obećava jedan meč sa dosta pogodaka, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.