Sreda, 08/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
08/11Bajern Minhen vs GalatasarajUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
06/11/2023 20:02
Bavarci su nepobedivi u Ligi šampiona. U 4. kolu dočekuju Galatasaraj koji su pobedili u Istanbulu pre dve sedmice. Utakmica na Alijanc areni igra se u sredu u 21 čas.
Bajern

Ispadanje iz nacionalnog kupa žestoko je pogodilo Bajern i oni sada ne mogu da osvoje triplu krunu. Ispali su od trećeligaša Sarbrikena, ali su samo nekoliko dana kasnije pobedili Borusiju u Dortmundu sa 4:0. I dalje zaostaju jedan bod za Leverkuzenom, i izgleda da će im Farmaceuti biti najveći, a verovatno i jedini konkurent u Bundesligi. Što se LIge šampiona tiče tu iz tri utakmice imaju tri pobede i već su u nokaut fazi. Pobedili su Mančester Junajted na svom terenu, te FC Kopenhagen i Galatasaraj kao gosti. Pre dve sedmice u Istanbulu nije bilo lako, Galata se pokazala kao čvrst rival i Bajern je tek u poslednjih petnaestak minuta postigao golove za trijumf od 3:1. Hari Kejn se već nadavao golova, u prvih 10 kola Bundeslige dao je 15 golova, što nikada nikom nije pošlo za rukom i prestigao je neverovatnog Girasija koji je ostao na 14 golova u dresu Štutgarta.

Galatasaraj

Deset uzastopnih pobeda ima Galatasaraj u turskoj Super ligi a u prva tri kola Lige šampiona imaju jednu pobedu, remi i poraz. Da im je neko ponudio 4 boda iz prve polovine takmiečenja, sigurno da bi ih prihvaliti, ali je malo ko očekivao da će tri osvojiti na čuvenom Old Trafordu protiv Mančester Junajteda. Kiks je remi sa Dancima u Istanbulu, ali su i tada uspeli da stignu dva gola prednosti rivala što se može pokazati kao ključno na kraju. Za njih su mnogo važniji dueli sa Mančesterom u Istanbulu i Kopenhagenom na Parkenu za plsmana dalje, a ako nešto osvoje i na Alijanc areni, tim bolje. Dobro su se držali na svom terenu, golom Ikardija sa bele tačke su poravnali na 1:1 i držali se sve do 73. minuta kada je Hari Kejn pogodio njihovu mrežu.

Predlog

Ne sumnjamo da će turski šampion imati ogromnu podršku u Minhenu, ali su je imali i u Istanbulu pa im nije pomogla. Biće ovo još jedan zanimljiv meč i ne sumnjamo u novu goleadu u glavnom gradu Bavarske. Jeste kvota niska na golove, ali smo odlučili da predložimo 4+ sa koeficijentom 1.68 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.