Utorak, 07/11 - Fudbal, Bugarska, A PFG
07/11CSKA 1948 Sofia vs Levski SofijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
06/11/2023 20:27
U okviru 16. kola Bugarske Prve lige, CSKA 1948 će na domaćem terenu dočekati Levski. Meč je na programu u utorak od 16 časova i 30 minuta.
CSKA 1948

Ekipa iz Sofije je nakon nešto lošijeg starta sezone konsolidovala svoje redove i počela da igra dobar fudbal. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz, a u tom periodu su upisali tri remija i dvije pobjede, te sa 23 osvojena boda zauzimaju 7. mjesto na tabeli. U poslednjem meču su remizirali sa ekipom Lokomotive iz Plovdiva, zanimljivo je da kod kuće u ovoj sezoni još uvijek nisu poraženi, a u poslednja 4 međusobna susreta nisu poraženi od Levskog.

Levski

Ekipa koja svake sezone pretenduje na najveću poziciju i titulu prvaka Bugarske. Nakon dobrog starta i pobjeda koje su bilježili u nizu, u poslednje vrijeme su u evidentnom padu formu i bilježe dosta promjenljive rezultate. U poslednjih 5 kola su upisali samo jednu pobjedu, a u poslednjem meču su remizirali na gostujućem terenu protiv ekipe Arde (0:0). Sa 27 osvojenih bodova, nalaze se na 5. mjestu na tabeli, 8 bodova manje od vodećeg CSKA.

Naš prijedlog

Obje ekipe posjeduju kvalitet i mišljenja smo da će se mreže oba tima zatresti bar po jednom, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.90 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.