Utorak, 07/11 - Fudbal, Bugarska, A PFG
07/11Černo More vs Arda1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/11/2023 20:33
U okviru 14. kola Bugarske Prve lige, Černo More će na domaćem terenu ugostiti ekipu Arde. Meč je na programu u utorak od 14 časova.
Černo More

Nevjerovatne sezone bilježi tim iz Varne ove sezone. Vjerovatno ni sami nisu mislis da će nakon 15 kola bili u situaciji, da ako trijumfuju u ovom meču, očekivati povratak na prvo mjesto na tabeli. Promjenljiva forma ih je koštala zacementirane prve pozicije, a nakon serije od 2 remija i jednog poraza, upisali su pobjedu protiv ekipe Pirina od 2:1. Sa 32 osvojena boda nalaze se na 4. mjestu na tabeli, sa samo 3 boda manje od CSKA iz Sofije ali i sa utakmicom manje.

Arda

I Arda je ove sezone prikazala veoma dobra izdanja i sakupila veliki broj bodova. Nakon serije pobjeda i dobrih rezultata, u poslednja četiri kola ne znaju za pobjedu, pa su nakon poraza od Slavije, upisali 3 vezana remija. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali sa Levskim (0:0), a to je bio njihov 25. bod, pa su trenutno na 6. mjestu na tabeli. Poslednju pobjedu na gostujućem terenu upisali su prije mjesec ipo dana.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim biti izuzetno motivisan te da će to pretočiti u novu pobjedu, pa vam predlažemo čistu jedinicu po kvoti 1.62 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.