Sreda, 08/11 - Fudbal, Italija, Serija B
08/11Lecco vs SpecijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
06/11/2023 21:22
U srijedu je na programu zaostali meč drugog kola Serije B u kom će Lećo dočekati ekipu Specije. Meč je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Lećo

Ekipa koja je prošle sezone ušla u Seriju B mogla bi vrlo lako već od naredne sezone da se takmiči u Seriji C. Nakon 10 odigranih kola osvojili su samo 8 bodova pa se trenutno nalaze na 17. mjestu na tabeli. U poslednja tri meča su znatno podigli formu i uspijeli su da se podignu sa dna tabele, pošto su upisali dvije pobjede i remi. U poslednjem kolu su remizirali sa Ređinom 1:1, pa se od njih može očekivati da i u ovom meču postignu bar pogodak.

Specija

Nekadašnji učesnik Serije A je u velikoj krizi i vodiće ogromnu borbu za opstanak u Seriji B ove sezone. Niz od 4 meča bez poraza su prekinuli u prethodnom kolu kada su poraženi od Kremonezea sa 3:0. Na 11 odigranih utakmica upisali su takođe 8 bodova pa su trenutno na 18. mjestu na tabeli. Sa 8 postignutih golova su jedan od najslabijih napada u ligi, ali smo mišljenja da danas moraju zapeti i napasti direktnog konkurentna u borbi za opstanak.

Naš prijedlog

Posle svega gore navedenog i pobrojanog, predlažemo igru GG po kvoti 1.80 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.