Četvrtak, 09/11 - Fudbal, Argentina, Primera
09/11San Lorenco vs Boka Juniors1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
07/11/2023 18:46
Argentinski Liga Kup polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između San Lorenca i Boke Juniors. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
San Lorenco

San Lorenco pruža katastrofalne partije u ovogodišnjem izdanju argentinskog Liga Kupa, o čemu najbolje svedoči i poslednje mesto na tabeli grupe B, što znači da ovaj tim nećemo sigurno gledati u završnici.
Na poslednjih pet mečeva "fenjeraš" je čak tri puta remizirao uz dva remija.
U prošlom kolu je San Lorenco odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod Sarmijenta, koji je završen bez pobednika, ali i bez pogodaka.

Boka Juniors

Nažalost, Boka Juniors nije uspela da osvoji Kopa Libertadores, iako je ovaj tim sve podredio tome, a kako sada stvari stoje, argentinski velikan neće uspeti da izbori ni plasman u završnicu argentinskog Liga Kupa.
Naime, u ovom trenutku se tim sa Bombonjere nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Rasing.
U prošlom kolu su Kavani i drugari remizirali na svom terenu protiv Estudijantesa, kada nije bilo pogodaka.

Naš predlog

Ne treba ovde očekivati previše golova, ali je za očekivati da će Boka Juniors dati sve od sebe da slavi na ovom duelu i sačuva kakvu takvu šansu za plasmanom u završnicu Liga Kupa, pa vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.