Četvrtak, 09/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
09/11Flamengo vs PalmeirasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/11/2023 18:58
Borba za naslov prvaka Brazila odavno nije bila zanimljivija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Flamenga i Palmeirasa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Flamengo

Svakako da smo od Flamenga očekivali dosta više u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a trenutno se brazilski velikan nalazi na šestom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo, pa je i dalje sve otvoreno.
Na poslednjih pet mečeva Flamengo je ostvario tri trijumfa i dva poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na teškom gostovanju kod Fortaleze, kada je bilo 0:2.
Na domaćem terenu je do sada šestoplasirani tim na tabeli ostvario sedam trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Palmeiras

Palmeiras nije na najbolji mogući način započeo sezonu, međutim, deluje da je aktuelni šampion Brazila ubacio u petu brzinu kada je to bilo najpotrebnije.
Naime, na pet poslednjih mečeva u prvenstvu Zeleni su ostvarili isto toliko trijumfa, nakon čega se ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Botafogo, koji ruku na srce ima i meč manje.
U prošlom kolu je Palmeiras u jednom fenomenalnom susretu savladao upravo Botafogo na gostovanju sa 3:4.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kom će i jedan i drugi tim dati sve od sebe da dođe do veoma važnog trijumfa u borbi za titulu, pa nas potencijalno očekuje meč sa dosta pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.