Četvrtak, 09/11 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
09/11Ludogorec vs Fenerbahče1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/11/2023 03:10
Liga konferencije se nastavlja u četvrtak kada je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ludogoreca i Fenerbahčea. Početak susreta između bugarskog i turskog predstavnika je zakazan za 21h.
Ludogorec

Ludogorec ovog puta nije uspeo da dođe do plasmana u Ligu Evrope, i to pošto je bugarski predstavnik u plej-ofu glatko eliminisan od Ajaksa, kome ne cvetaju ruže ove sezone.
U ovom trenutku se višestruki šampion Bugarske nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri osvojena boda, što je za šest poena manje u odnosu na prvoplasirani Fenerbahče, koji im i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je bugarski predstavnik poražen na gostovanju kod upravo Fenera sa 3:1.

Fenerbahče

Tim iz Istanbula igra dosta dobro ove sezone, a možda i najbolji pokazatelj za to je prvo mesto u Ligi konferencije, ali i druga pozicija u turskom šampionatu uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Galatasaraj.
Ruku na srce, Fener je sve do prošlog kola bio na prvom mestu na tabeli ali je onda usledio bolan poraz od Trabzona.
Što se tiče Lige konferencija, turski predstavnik je za sada maksimalan i već nakon ovog kola bi mogao da obezbedi osminu finala.

Naš predlog

Fener zaista ne bi smeo da ima problema protiv Ludogoreca, a na sve to sigurno je da turski velikan želi što pre da obezbedi prvo mesto na tabeli kako bi u nastavku grupne faze mogao da se fokusira na tursko prvenstvo.
Zbog svega toga vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.