Četvrtak, 09/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
09/11Tuluz vs LiverpulUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
08/11/2023 03:27
Ostalo je još tri kola grupne faze Liga Evrope, pa da se polako sabiraju utisci, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tuluza i Liverpula. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Tuluz

Sigurno je da je veliki uspeh i sam plasman Tuluza u Ligu Evrope, a nakon tri odigrana kola drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, francuski predstavnik se nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri osvojena boda.
Nakon remija protiv Sen Žiloa, i trijumfa na domaćem terenu protiv LASK-a, Tuluz je tek u prošlom kolu Liga Evrope doživeo svoj prvi poraz u ovom takmičenju i to na gostovanju kod Liverpula, kada je bilo ubedljivih 5:1.

Liverpul

Liverpul svakako slovi za glavnog kandidata za osvajanje Liga Evrope, jedino je veliko pitanje u kojoj meri će se engleski velikan fokusirati na drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Za sada su Redsi na tri odigrana meča ostvarili isto toliko trijumfa i trenutno se nalaze na ubedljivom prvom mestu uz maksimalnih devet osvojenih bodova.
Kao što smo već napomenuli, tim sa Enfilda je u prošlom kolu na svom stadionu deklasirao Tuluz sa 5:1.

Naš predlog

Prvi meč između ova dva tima nam je doneo čak šest pogodaka, a deluje da nema prepreka da i ovog puta prisustvujemo goleadi, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ uz kvotu 2.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.