Petak, 10/11 - Fudbal, Italija, Serija A
10/11Sasuolo vs Salernitana1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/11/2023 16:46
Italijanska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sasuola i Salernitane. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Sasuolo

Fudbaleri Sasuola su na jedan dosta dobar način započeli ovogodišnje izdanje Serije A, međutim, deluje da kako vreme prolazi ovaj tim pruža sve slabije partije.
Na poslednjih pet mečeva tim iz Ređo Emilije ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva remija i tri poraza, što je u ovom trenutku dovoljno za petnaesto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je Sasuolo doživeo novi poraz i to na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Salernitana

Primarni cilj Salernitane će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, što neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se Giljermo Očoa i drugari nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri osdvojena boda, i kako sada stvari stoje tim iz Salenta je glavni kandidat da se na kraju sezone preseli u Seriju B.
U prošlom kolu je Salernitana odigrala jedan solidan meč protiv Napolija na svom terenu, ali je ipak aktuelni šampion Italije potvrdio klasu i slavio sa 0:2.

Naš predlog

Nakon čak pet vezanih mečeva bez trijumfa mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Sasuola u Seriji A, a sigurno da nema bolje prilike za to nego u duelu protiv jako loše Salernitane, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.