Petak, 10/11 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
10/11Šalke 04 vs Elversberg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/11/2023 17:01
Nemačka Cvajta nam je do sada donela dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Šalkea i Elverberga. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Šalke

Šalke je prošle sezone ekspresno ispao iz Bundeslige i sigurno je da će nemački velikan ponovo dati sve od sebe da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, što ruku na srce neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim iz Gelzenkirhena nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli, uz samo bod viška u odnosu na Karslrue, koji se nalazi na poziciji koja na kraju znači i baraž meč za opstanak.
U prošlom kolu je Šalke slavio na gostovanju kod Nirnberga, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Elversberg

Elversberg je prošle sezone igrao sjajno i potpuno zasluženo stigao do plasmana u Cvajtu, pa je sigurno da će primarni cilj ove simpatične ekipe biti opstanak u drugom po kvalitetu rangu nemačkog fudbala.
Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači ove simpatične ekipe imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku Elversberg nalazi na desetom mestu na tabeli uz primera radi samo tri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Hanover.
U prošlom kolu je novajlija u Cvajti poražen na svom terenu od Sankt Paulija, kada je bilo 0:2.

Naš predlog

Šalke polako ali sigurno podiže svoju formu, a lepa prilika za nastavak serije pobeda biće na domaćem terenu protiv Elversberga koji ruku na srce igra dosta dobro ove sezone.
Ipak, ukoliko želi da se izvuče iz opasne zone Šalke prosto mora da slavi na ovom duelu i mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.