Subota, 11/11 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
11/11Zenit vs Krasnodar1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/11/2023 17:20
Ruska Premijer liga odavno nije bila ovako interesantna, a u subotu nas očekuje veliki derbi, pošto će snage odmeriti drugoplasirani Zenit i prvoplasirani Krasnodar. Početak ovog duela između trenutno dve najbolje ruske ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Zenit

Zenit poslednjih nekoliko godina praktično da nema pravu konkurenciju u ruskom fudbalu, međutim, deluje da će ruski velikan ovog puta imati dostojnog rivala u Krasnodaru koji se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli, uz dva boda viška u odnosu na ekipu iz Sankt Petersburga.
Do sada je Zenit odigrao četrnaest mečeva i ostvario devet trijumfa, dva remija i tri poraza.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Rusije slavio na gostovanju kod Baltike, kada je bilo 0:2.

Krasnodar

Krasnodar igra na veoma visokom nivou ove sezone i nema nikakve sumnje da je ova ekipa najviše pokazala od svih u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga ruskog fudbala, o čemu najbolje svedoči i trenutno prvo mesto na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Zenit.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je Krasnodar ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Samare, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje pravi spektakl u Sankt Petersburgu, a ujedno je ovo i jedan veoma težak meč za prognoziranje.
Ipak, mišljenja smo da će domaćin pokazati zašto godinama unazad dominira u ruskom fudbalu i ostvariti trijumf kojim će izbiti na prvo mesto na tabeli, pa vam zbog svega toga preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.