Četvrtak, 09/11 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
09/11Legia Warszawa vs Zrinjski1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/11/2023 20:05
U 4. kolu grupe E Lige konferencija, ekipa Legije će ugostiti Zrinjski. Meč je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Legija

Veoma turbulentna sezona za tim iz Varšave koji igra dosta promjenljivo. Dosta puta su bili u serijama pobjeda ali vrlo brzo nakon toga neshvatljivo bi ulazili u seriju poraza. U ovoj grupi im ide dobro, pošto su za sada prvi na tabeli sa 6 osvojenih bodova koliko ima i Aston Vila, koju su u prvom kolu savladali na domaćem terenu. Biće ovo direktan duel za prolazak dalje, a u prošlom kolu je Legija slavila u Mostaru sa 1:2. Za vikend su slavili protiv Radomijaka u gostima sa 0:1 i tako napravili dobru uvertiru pred ovaj meč.

Zrinjski

Šampion Bosne i Hercegovine kao da polako posustaje, širina rostera čini svoje pa neočekivano počinju da pružaju slabije partije u domaćem šampionatu. Posle nevjerovatnog preokrete u prvom kolu i istorijske pobjede nad Az Alkmarom i prvim bodovima, tim iz Mostara je u sudijskoj nadoknadi poražen od Aston Vile u Engleskoj, dok su u poslednjem kolu poklekli protiv današnjeg rivala sa 1:2. Za vikend su odigrali prvenstveni meč u kom su slavili protiv ekipe Tuzla Sitija sa 3:1.

Prijedlog

Jasno je da Zrinjski ulazi kao autsajder u ovaj meč, a upravo iskustvo igranja ovakvih mečeva ali i veći roster, razlozi su zbog kojih predlažemo čistu jedinicu na Legiju, po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.