Petak, 10/11 - Fudbal, Bugarska, A PFG
10/11Lokomotiva Plovdiv vs Lokomotiv Sofia1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/11/2023 20:15
U okviru 17. kola Bugarske Prve lige sastaće se Lokomotiv iz Plovdiva i ekipa Lokomotive iz Sofije. Meč je na programu u petak od 16 časova i 30 minuta.
Lokomotiv Plovdiv

Ekipa iz Plovdiva je u ovu sezonu ušla veoma ambiciozno i uz dosta ostvarenih pobjeda koje im i do danas obezbijeđuju kotiranje u gornjem dijelu tabele. U poslednje vrijeme su počeli pružati dosta slabije partije pa u poslednjih 5 kola ne znaju za pobjedu. U poslednjem meču su odigrali neriješeno protiv gradskog rivala Boteva, pa su sa 32 osvojena boda trenutno na 4. mjestu na tabeli, sa 3 boda manje od vodećeg CSKA.

Lokomotiva Sofija

Tim iz Sofije će ove sezone voditi ozbiljnu bitku plasman među najboljih 10 u ligi i eventaulno razigravanje za Evropu. U poslednje vrijeme su u dosta dobroj formi, pa su tako na poslednjih 5 mečeva poraženi samo jendom. U poslednjem kolu su slavili protiv Boteva sa 0:2 u gostima, pa sa 17 osvojenih bodova zauzimaju 12. mjesto na tabeli, što je 7 bodova više od opasne zone. Sa 29 primljenih golova imaju jedno od najgorih odbrana u ligi.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da je konačno vrijeme da Lokomotiv slavi te da će kvalitet u ovom meču presuditi. Prema tome predlažemo čistog keca po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.