Subota, 11/11 - Fudbal, Italija, Serija A
11/11Juventus vs Kaljari1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
08/11/2023 22:51
U subotu je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Juventusa i Kaljarija. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Juventus

Juventus uprkos svim problemima koje ima igra jako dobro na startu ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno drugo mesto na tabeli italijanske Serije A uz samo dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani Inter.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila četiri trijumfa uz samo jedan remi i to na gostovanju kod Atalante, kada nije bilo pogodaka.
U prošlom kolu je Juve slavio na teškom gostovanju kod Fiorentine, kada je bilo 0:1.

Kaljari

Svakako da će primarni cilj Kaljarija biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli.
Nakon očajnog starta šampionata deluje da kako vreme prolazi tako i tim sa Sardinije pruža sve bolje partije, pa je tako Kaljari na tri poslednja duela u prvenstvu bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa, uz jedan remi.
U prošlom kolu su popularni Sardi slavili na svom terenu protiv Đenove, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Juve igra sjajno u poslednje vreme, i pored toga što Kaljari takođe podiže svoju formu, deluje da Stara dama neće imati problema na ovom duelu u Torinu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.