Nedelja, 12/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
12/11Bajer Leverkuzen vs Union BerlinDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
09/11/2023 13:03
U nedelju je zaista spektakularna ponuda za klađenje, pošto odavno nije bilo ovako dobrih mečeva na programu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Leverkuzena i Union Berlina. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Leverkuzen

Fudbaleri Leverkuzena igraju fenomenalno u ovogodišnjem izdanju nemačke Bundeslige, a najbolji pokazatelj za to je i prvo mesto na tabeli na kom se ova ekipa nalazila pre početka ovog kola.
Do sada su popularni Farmaceuti odigrali deset mečeva u prvenstvu i ostvarili čak devet trijumfa uz jedan remi i to na gostovanju kod Bajerna iz Minhena, koji se trenutno nalazi na drugoj poziciji.
U prošlom kolu su izabranici Ćabi Alonsa ostvarili novi trijumf i to na gostovanju kod Hofenhajma kada je bilo 2:3.
Na domaćem terenu je Leverkuzen do sada ostvario pet trijumfa na isto toliko mečeva.

Union Berlin

Pominjali smo dosta puta koliko je Union Berlin igrao dobro prošle sezone o čemu najbolje svedoči i debitantsko učešće u Ligi šampiona, međutim, ovog puta klub iz prestonice ima ogromnih problema, i nakon prva dva trijumfa izabranici Ursa Fišera su vezali čak osam poraza u prvenstvu.
U ovom trenutku se popularni Šumari nalaze na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli, koje na kraju prvenstva znači i baraž meč sa trećeplasiranim timom iz Cvajte.
Inače, u prošlom kolu je klub iz Berlina poražen na svom terenu od Ajntrahta, kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Svakako da je lider na tabeli veliki favorit na ovom duelu, međutim, Union Berlin je nedavno remizirao u gostima protiv Napolija, pa ova ekipa polako ali sigurno počinje da daje znake života, i mišljenja smo da najmanje od izabranika Ursa Fišera možemo očekivati makar jedan postignut pogodak na ovom duelu, pa savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.