Nedelja, 12/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
12/11Liverpul vs Brentford1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
09/11/2023 13:13
U nedelju nas očekuju pet veoma zanimljivih mečeva u engleskoj Premijer ligi, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Enfildu, gde će snage odmeriti Liverpul i Brentford. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Liverpul

Liverpul se pre ovog kola nalazio na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Siti, koji je iskoristio poraz Totenhema od Čelsija i ponovo zaseo na prvu poziciju.
Nažalost, Redsi su u prošlom kolu odigrali svoj verovatno i najslabiji meč u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, i to pošto je nekadašnji šampion Evrope samo remizirao na gostovanju kod Lutona, kada je bilo 1:1.
Na pet poslednjih duela u prvenstvu engleski velikan je ostvario dva trijumfa, dva remija, ali i jedan poraz.

Brentford

Što se tiče Brentforda, svakako je utisak da svi navijači ovog tima ponovo imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto njihova omiljena ekipa i ove sezone ima veoma zapaženu ulogu u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala.
Naime, pre ovog kola se Brentford nalazio na sjajnom devetom mestu na tabeli uz šesnaest osvojenih bodova.
Posebno dobro ova ekipa izgleda u poslednje vreme, pošto je na tri poslednja meča ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Vest Hema kada je bilo 3:2.

Naš predlog

Liverpul je u prošlom kolu kiksnuo i sigurno je da će ova ekipa dati sve od sebe da iskupi svojim navijačima za taj remi protiv Lutona.
Ipak, Brentford u poslednje vreme igra sjajno, o čemu najbolje govore i tri vezana trijumfa u prvenstvu.
Liverpul ukoliko želi da se i dalje bori za naslov prvaka Engleske, prosto mora da slavi na ovom meču, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.