Petak, 10/11 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
10/11Sankt Pauli vs Hanover 96Ukupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
09/11/2023 13:20
Apsolutni derbi kola u nemačkoj Cvajti igra se u predgrađu Hamburga. Sent Pauli dočekuje Hanover u petak u 18.30.
Sent Pauli

Vodeći tim nemačke Cvajte ozbiljno je zagrizao za plasman u Bundesligu. Nije ni realno da Hamburg, kao jedan od najvećih gradova u Nemačkoj i najveća luka u ovom delu Evrope, nema nijednog prvoligaša. Trenutno su oba kluba iz ovog grada, i Sent Pauli i Hamburger, na prva dva mesta u Cvajti, pa bi lako moglo da se dogodi da naredni derbi severa, u sledećoj sezoni, gledamo u okviru Bundeslige, a bar jedna od ove dve ekipe bi morala da se preseli u elitu. Još je daleko kraj sezone ali ako Sent Pauli nastavi sa ovakvim igrama i rezultatima to ne bi trebalo da bude čudo. Sent Pauli je jedini tim Cvajte koji je bez poraza do sada, u 12 odigranih kola imaju 7 pobeda i 5 remija, a uspeli su i da prođu dva kola DFB kupa. Prošle sedmice su slavili dosta lako na gostovanju kod debitanta u Cvajti ekipe Elversberga sa 2:0.

Hanover

Još jedan tim sa severa Nemačke je u samom vrhu tabele Cvajte. Hanover nikako ne uspeva da se vrati u Bundesligu posle ispadanja 2018. godine. Prethodnih pet sezona nisu bili ni blizu plasmana u elitu, čak su se češće borili za opstanak u Cvajti nego za vrh tabele, ali se ove sezone nešto promenilo. Hanover je trenutno treći, od vodećeg Sent Paulija imaju pet bodova manje a od Hamburgera tri. U dosadašnjih 12 utakmica polovinu su pobedili, a po tri puta su igrali nerešeno i izgubili. Nešto su u slabijoj formi od kraja septembra pa su u poslednja četiri kola upisali dve pobede i dva poraza. Oba trijumfa zabeležili su na svom stadionu, a poraženi su na gostovanjima kodKajzerslauterna i Šalkea.

Predlog

Ovo je trenutak u kome je Sent Pauli u naletu i za tim iz predgrađa Hamburga nije povoljna okolnost što posle ovog meča nastupa pauza od dve sedmice. Potrudiće se da ostanu na vrhu, a da bi se to dogodilo moraju da pobede Hanover. Neće to bili lako, ali gosti su primili baš dosta golova na dva prethodna gostovanja jer su im i Kraljevi i Rudari dali po tri gola. Verujemo da Sent Pauli može barem dva, pa predlažemo T12+ sa kvotom 1.65 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.