Subota, 11/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
11/11Vulverhempton vs Totenhem1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
09/11/2023 13:42
Porazom od Čelsija Pevci su prepustili čelo tabele aktuelnom šampionu Sitiju. Dule Vulverhempton - Totenhem otvara novo kolo u Premijer ligi u sugotu u 13.30.
Vulverhempton

Vukovi su niz od pet kola bez poraza, sa tri remija i dve pobede, prekinuli u prošlom kolu kada su izgubili u Šefildu od Junajteda sa 2:1. Da sve bude gore po Vulverhempton to je bio prvi trijumf u sezoni ekipe iz Jorkšira, a do njega su stigli golom sa bele tačke u 10 minutu sudijske nadoknade. Vulvski su trenutno na 14. mestu sa 12 bodova iz 11 utakmica, jasno je da od nekog boljeg plasmana nema ništa, barem do Nove godine i \'\'Boxing day-a\'\', a pitanje je da li i nakon toga mogu do gornjeg dela tabele. Ipak, računajući kakve su sve probleme imali na startu sezone kada ih je pred utakmicu prvog kola napustio i tadašnji trener Đulen Lopetegi, ovo je sasvim zadovojavajući učinak. Fudbaleru Vulverhemptona mogu najviše da budu ponosni na pobedu nad aktuelnim prvakom Mančester Sitijem na svom Molinjuu.

Totenhem

Da Premijer liga ima svoje čari znali smo odavno, ali se to potvrđuje iz kola u kolo. Totenhem je izgubio prvi meč kada se najmanje nadao, prošlog ponedeljka kada im je u goste stigao Čelsi. Sve je krenulo kako treba za Pevce, Kuluševski je rano postigao gol, a nešto kasnije je mrežu pogodio i Son, ali iz malog ofsajda. Od tada se stvari okreću, Čelsi stiže do poravnanja, a pre toga su i Plavcima poništena dva gola. U međuvremenu domaćin ostaje bez isključenog Romera, a zbog njegovog prekršaja dosuđen je i penal iz koga je Čelsi izjednačio. Na početku nastavka još jedan domaći igrač je morao van terena i tada je bilo jasno da od pobede nema ništa i da će i bod biti veliki uspeh. Čelsi je poveo 15 minuta pre kraja, a do poslednjeg zvižduka još dva puta se tresla mreža Totenhema. Sada Pevci imaju bod amnej od Sitija, ali i samo dva više od Liverpula i Arsenala.

Predlog

Ispada da je Totenhem zatvorio prošlo kolo i da otvara novo utakmicom u Vulverhemptonu.  Možda će Totenhemu sada biti lakše kada nema pritisak čuvanja liderske pozicije, ali ne sme da dozvoli pravljenje veće razlike u odnosu ba Siti. Vulvsi su pobedili Građane na svom terenu i to je dovoljna opomena za Postekogluov tim pred odlazak na Molinju. Verujemo da će se oporaviti od šoka u ponedeljak i uspeti da osvoje sva tri boda na ovom meču. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.