Nedelja, 12/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
12/11Verder Bremen vs Ajntraht FrankfurtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
10/11/2023 14:06
Uvek su dueli Verdera i Ajntrahta na Vezeru bili uzbudljivi i sa puno golova. Utakmica 11. kola nemačke Bundeslige igra se u Bremenu u nedelju u 17.30.
Verder

Zeleni su odigrali dve baš dobre utakmice u prethodna dva kola i osvojili su četiri boda. Prvo su na svom terenu pobedio učesnika Lige pampiona, tim Union Berlina sa 2:0, da bi prošle nedelje osvojili bod na teškom gostovanju u Volfsburgu. Što se tabele tiče Verder je posle deset rundi bio na 12. mestu sa 10 bodova, što baš i nije nešt čime mogu biti zadovoljni. Bitno je da su krenuli sa boljim igrama i osvajanjem bodova, pa za njih nije dobro što se prvenstvo ponovo prekida na dve sedmice. Uteha je da je ovo poslednji reprezentativni \'\'prozor\'\' u ovoj godini, pa će se igrati u kontinuitetu do kraja jesenjeg dela. Na svom Cezeru Verder je ove sezone tri puta pobedio i dva puta izgubio. Poraze su mu naneli Bajern i Hofenhajm, jedni su šampioni, a drugi imaju maksimalan učinak na strani.

Ajntraht

Pobedom u glavnom gradu Finske, nad tamošnjim šampionom Helsinkijem, Ajntraht je obezbedio drugo mesto i šesnaestinu finala Lige konferencija, dok će se sa PAOK-om boriti za prvu poziciju. Atinjani imaju bod više dva kola pre kraja takmičenja u grupi, ali poslednjeg dana u novembru dolaze u grad na Majni. Do te utakmice Ajntraht igra sa Verderom na strani i Štutgartom na svom terenu u Bundesligi, pa je trenutno to u fokusu za Orlove. Situacija na tabeli nije idelana, Ajntraht je na 7. mestu pred ovo kolo mada ima samo jedan prvenstveni poraz, doživljen u Volfsburgu. U prošlom kolu tim iz Frankfurta je gostovao u prestonici i održao čas fudbala ekipi Uniona koju je dobio sa 3:0. Bila je to druga pobeda Orlova na strani i osmi osvojeni bod u gostima. Igraju podjednako dobro i u gostima i na svom terenu, pa i u Bremen idu po bodove.

Predlog

Na poslednjem meču između ova dva tima na Vezeru slavio je Ajntraht sa čak 4:3. Ta utakmica odigrana je krajem leta 2022. godine, ali je Ajntraht dobio i meč u Frankfurtu prošle sezone. Uglavnom je bilo dosta golova na međusobnim duelima ova dva tima, pa ih očekujemo i sada. Naš predlog je igra 3+ sa koeficijentom 1.70 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.